Thursday, June 20, 2013


Salam, 

Dah lama menulis.. Ni tulis sebab nak promote bisnes. ehehhee..jgn marah yer!

Nak promote hamper untuk kanak-kanak. Tujuannya supaya budak2 lebih excited nak sambut Ramadhan. Kita patut trend sekarang. Bukan sekadara meriah hari raya puasa, tapi ramadhan lebih meriah lagi.
Nampak mah al yer? Sebenarnya pek ni ada buku Ahlan wa sahlan Ya Ramadan yang boleh dipersonalized dengan nama anak/adik/anak sedara kita sebagai watak utama. Menarik kan?

Selain tu ada button badge I'm fasting, Alhamdulillah... untuk galakkan anak berpuasa. Kita nak anak-anak seronok tengok pencapaian puasa mereka, so, kami masukkan sekali carta ramadhan yang boleh di'kaler'. Selain tu ada kismis minda dan chocodates yg sedap

Nak order? Boleh email niasouq@gmail.com atau silalah ke facebook Nia Souq dan laman webnya : niasouq.com.my

tak pun komen saja di sini :)

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP